ВЕЛИГДЕНСКИ СЕМЕЕН ПАКЕТ - HOTEL GORSKI KOPAONIK

ВЕЛИГДЕНСКИ СЕМЕЕН ПАКЕТ - HOTEL GORSKI KOPAONIK

Прочитај повеќе

VICEROY - Луксузен ресорт на Копаоник

VICEROY KOPAONIK е првиот луксузен хотел на Копаоник со пет sвезди (5*) и припаѓа на меѓународниот синџир VICEROY HOTELS AND RESORTS. Ова е првиот објект што компанијата го отвора во Европа, и само втората дестинација за скијање во портфолиото на групата.

Прочитај повеќе

Копаоник - Ски опенинг и потоа

Извесно е дека за Ски Опенинг настанот на Копаоник, најавен за 09-12.12.2021, покрај добрата забава ќе има и добро скијање, а за сите останати кои сакаат да поминат мал ски одмор во поопуштена атмосфера, а сепак во прв ред, го предлагаме следново: Gorski Hotel & SPA, Viceroy Koaponik и Grand Hotel & SPA Koaponik

Прочитај повеќе

KOPAONIK SKI OPENING 2021/2022

Традиционално отворање на новата ски сезона 2021/2022 на Копаоник закажанo за 9-12 декември 2021 година. Манифестацијата SKI OPENING за прв пат е одржана во 2010 година, а по пример на слични настани во популарните европски скијачки центри, со цел на симболичен начин да се одбележи отворањето на ски сезоната во Копаоник.

Прочитај повеќе

Club A - Kopaonik

Сместен во самиот центар на Копаоник, веднаш спроти Конаците и пазарот, Club A претставува хотел кој што се сака, во голема мерка благодарение на хотелскиот персонал. Љубезноста, пријателството и професионалноста на овие луѓе е широко позната и честа појава е повеќе генерации од истото семејство да се постојани гости на Club A.

Прочитај повеќе

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди